Press

Deze cartoon is onderdeel van de laatste update. De site wordt regelmatig ververst en er zijn steeds meer cartoons te zien. Kaboutertjeswerk als je het mij vraagt.
- - - - - - - - - - -
Hum. Frames. Moving GIFs. Paint. Times New Roman. Low-res scans. Dode links. Primaire kleuren. Kale HTML, recht uit Notepad.

Jazeker, het heeft er alle schijn van dat u momenteel een heus webrelict bezoekt (zie ook gebruik vette tekst). Deze historische ankerpunten worden momenteel op servers wereldwijd in hoog tempo voorgoed overschreven door gelikte hightech apps die er net zo min toe doen als de content van deze site in zijn tijd, in het vroege gloren van de 21e eeuw.

Maar niet Aproposapocalyps. Er verandert hier sinds jaar en dag geen donder meer. De cartoons worden geen snikje grappiger. Nauwelijks wijzer, stukken saaier; de studententijd als een nachtkaars uitgedoofd. En toch blijf ik braaf doorhosten. Omdat iemand het moet doen. Ons aller webhistorisch archief koesteren. Welkom in een era. Web 0.1. Waar laughing out loud zich aan z'n eerste voorzichtige pasjes waagde. Home.WOZ-waarde | OZB bezwaar